Zmail-4

Doe je mee?
Vanaf dit jaar versterkt Joyce Jackl onze redactie. Wij zoeken met haar naar een enthousiaste oud-Zandvlieter, die ook de redactie wil versterken.
Je denkt mee over de inhoud van het blad, je schrijft een enkele keer een artikel of je interviewt een (oud-)leerling of (-)medewerker. Het kost je niet meer dan een paar dagdelen per jaar.
Je bent welkom bij onze gezellige, informele bestuursvergaderingen bij iemand thuis of op school. Je ervaart dan hoe stimulerend het is om met oud-schoolgenoten te werken aan de reünie van 2020.
Meld je aan via . Je kunt ook eerst bellen met Joyce (tel.nr 0624278223) of met de secretaris van het bestuur, Rob Engelsman (tel. 0653156043).

Generaties
In een volgend nummer van de Z willen we aandacht schenken aan families, die verschillende generaties oud-leerlingen hebben geleverd. Vader en/of moeder en zoon of dochter; maar ook opa of oma en kleinkind is een denkbare relatie tussen oud-leerlingen. Graag roepen we deze families op om mee te werken aan dit volgend thema. U kunt zich melden bij .
Privacy
Ons privacyreglement is gepubliceerd op de website.
Herinnering:
De volgende reünie zal plaats vinden op zaterdag 18 april 2020 in ‘onze’ school aan de Bezuidenhoutseweg 40. Als u nog vrienden kent uit die tijd waarvan u weet of vermoedt dat wij hun emailadres niet kennen, wilt u hen dan vragen hun mailadres aan ons door te geven?

Foto’s
Wij hebben een aardig foto-archief dat we benutten voor de illustraties in de Z. En waaruit we zullen putten bij de reünie. Maar als u nog foto’s heeft uit uw Zandvliet-tijd, dan willen we daar graag een digitale kopie van ontvangen ().
Mocht u daar hulp bij nodig hebben, laat het weten. Wilt u bij de foto’s aangeven waar en wanneer de foto genomen is en wie er op staan?

Als u deze Nieuwsbrief in de toekomst niet meer wenst te ontvangen kunt u dat kenbaar maken in een mailtje aan

Han Gesink
Voorzitter

Download : Zmail no 4